Provincie Zuid Holland

Toon navigatie

Stage of afstuderen bij de provincie Zuid-Holland

Wil jij als student een mooie stage of afstudeerproject, en daarmee bijdragen aan een slimmer, schoner, sterker Zuid-Holland? Bekijk hier je mogelijkheden.

Zo werkt de provincie

Bekijk de video

Mogelijkheden

Wij bieden regelmatig stagevacatures aan voor scholieren en studenten. Door het enthousiasme van de scholieren en studenten komen veel van onze stagevacatures niet eens op de website. Wil jij stage lopen bij de provincie? Stuur dan je motivatie en je cv naar stage@pzh.nl. Wij nemen contact met je op zodra een stage aansluit bij jouw wensen en profiel. Vergeet ook de volgende zaken niet te vermelden: 

  • Bij welke afdeling je stage wilt lopen
  • Beschrijving stage-opdracht
  • Stageperiode

Wat biedt de provincie?

Tijdens je stage krijg je begeleiding van een ervaren collega, die je wegwijs maakt binnen de provincie. Daarnaast krijg je veel ruimte om aan jouw eigen ideeën te werken. Uiteraard ontvang je een stagevergoeding voor je inspanning. Om meer collega’s te leren kennen, ben je van harte welkom bij de activiteiten van onze jongerennetwerk Prozha.

Soorten stages

  • Snuffelstage: maximaal 2 weken, (vmbo), mbo, hbo
  • Introductiestage: 2 - 10 weken, 1e en 2e jaars mbo en hbo 
  • Meewerk- of meeloopstage: 2 - 12 maanden, mbo, hbo, wo 
  • Afstudeerstage: mbo, hbo, wo 

Stagevergoeding en overige arbeidsvoorwaarden

Loop je langer dan 2 weken stage dan ontvang je per maand een bruto vergoeding van:

Mbo: € 396,68
Hbo: € 495,85
WO: € 595,02

Alle bedragen zijn gebaseerd op een 36-urige werkweek.

Als je niet beschikt over een OV-kaart kom je in aanmerking voor een tegemoetkoming in de reiskosten. Ook dienstreizen voor je stageopdracht worden vergoed.

Tijdens je stageperiode bouw je verlof op. Bij een volledige werkweek is dit 12 uur per maand algemeen verlof en 4 uur per week compensatieverlof.

Ervaring Maartje Lees meer