Provincie Zuid Holland

Toon navigatie

Verhalen over werken bij de provincie Zuid-Holland

Er valt heel veel te vertellen over werken bij onze provincie. Op deze pagina staat een overzicht van alle verhalen.

Onze projecten

Als provincie zijn we met zeer verschillende maatschappelijke opgaves bezig. Van het beheer en onderhoud van (water)wegen tot het toezicht op de financiën van gemeenten. Van natuurbeheer tot het mogelijk maken van recreatie. Van het bevorderen van een circulaire economie tot het stimuleren van het gebruik van schone energie. Van het aanwijzen van locaties voor nieuwe bedrijventerreinen tot betere OV-verbindingen naar de stad. Het totaaloverzicht kun je bekijken in het Coalitieakkoord 2019 - 2023.

Op deze site hebben we een aantal artikelen gemaakt waarin we laten zien hoe onze professionals hier vanuit hun vakgebied aan bijdragen.

Onze mensen

Als je een beeld wil krijgen hoe het is om bij de provincie Zuid-Holland te werken, dan moet je vooral naar onze mensen luisteren. We hebben zo'n 1.600 vaste medewerkers. Bekijk hier wie er op de site aan het woord komen. 

Marktplaats Zuid-Holland

Thuiswerken ten tijde van het coronavirus zijn we inmiddels redelijk gewend. Maar wat als je werk gedeeltelijk of helemaal wegvalt door de huidige corona-situatie? Als organisatie hebben we graag de helpende hand geboden, vooral op die plekken waar dat het hardst nodig was, zowel intern als extern. Daarom zijn we bij provincie Zuid-Holland de Marktplaats gestart. Onze collega's vertellen over hun ervaring! 

Enthousiast?

Bekijk dan onze vacatures